Six Feet Under (WMC Mix 2010)

22Mar10

Southside House Collective have now made a new version of ”Six Feet Under”. It’s a WMC mix and the instrumental in this version are very good and i like it a lot ! This version will be release soon on PR Records . Check out their beatport page with their earlier released tracks/remixes.

iTod, Junior & J.J f. MissuM – Six Feet Under (Exclusive WMC Mix 2010) [Preview, zippy]

http://southsidehousecollective.se

http://djjunior.se

http://itod.se

http://dj-jj.se

/Jesper

Annonser


16 Responses to “Six Feet Under (WMC Mix 2010)”

 1. 1 Oskar

  Hahaha, jag har sagt det förr och jag säger det igen; Southside House Collective är inget annat än ett stort skämt. Det är fan enklare att ta Dr Alban på allvar.

  • 2 Biffen

   Och vad är anledningen för det då? För att de har lyckats skapa bra musik och inte du?

 2. 4 F.DeVille

  ….Oskar 19år (troligen yngre), svartsjuk på allt och alla o kanske inte riktigt hittat sig själv. Måste vara lättare att gå ut och kritisera andra DOCK ett litet förslag: GÅ O KRAMA ETT TRÄD ISTÄLLET!! Jag har sagt det förr och säger det igen: super kul med folk som gör något åt den egna situationen och skapar något. Keep up the good work!

 3. Oskar gör det igen och bevisar ännu en gång att h4s är en hat-blogg (och pop-blogg) och ingen ny musik är bra om det inte står någon medlem ur SHM (eller gärna allihopa, eller gammal medlem, eller lillebror, eller deras kompis, eller någon de gillar och gett gratisskjuts) före låttiteln (tagcloud vittnar väldigt bra). Öppna öronen och stäng ögonen. Bra musik har inget namn! Ska du såga, gör det konstruktivt… kan du inte eller vet inte vad ordet betyder, håll käften! 🙂

  Givetvis är inte detta en hatblogg just nu tydligen, anton och biffen gjorde att det helt plötsligt står 2-1. Ofattbart… kom igen bättre kan ni, det vet jag!

 4. 6 hahahh

  ”NYA HOUSEMAFIA JU!” HAHAHAH

 5. 7 asd

  Oskar har ju rätt. SHC jävla nissar som försöker rida på andras våg, sopor.

 6. 8 Ola

  Håller med Oskar.

 7. 9 Kek

  SHC är ett gäng töntar som lyckats med en låt och den försöker dom leva på så länge som möjligt. Bra drag.

 8. 10 Oskar

  Herregud. Bara för att man inte gillar ett gäng sorgliga medelålders wannabes så blir man kallad för ”hater” och påstås inte kunna lyssna på någonting annat än SHM? Förstår inte hur folk tänker. Om ni ska anklaga mig för någonting så ska ni anklaga mig för att inte ge konstruktiv kritik och inget annat. Jag orkar inte ge konstruktiv kritik i detta fall, för jag är tyvärr övertygad om att det är hopplöst kört gällande SHC. Och visst, kan man inte ge någon konstruktiv kritik så är det väl bäst att vara tyst, så det tänker jag vara nu.

 9. 12 Trattner

  Kan bara säga en sak tracken är fan fantastisk den är magisk!! underbart jobb! fick höra den via min vän andreas peev och har min fulla support! Just keep on going mvh Trattner

 10. 13 iTod

  Då får väl det här redas ut. Det är fantastiskt att svensk musik i dagsläget är så stor utomlands. O kanske vi en dag får se samma utveckling i vårt lilla land. Dahlbäck, Tim Berg, Prydz…o ja såklart de ni syftar på.

  För alla er som nu tycker att förkortningen på vårt namn är slående likt Shm kanske det har observerats att vi tagit bort den i alla loggor o alla andra ställen vi har kunnat hitta. Just för att förväxling o denna menlösa disskussion inte ska uppstå. Deras namn o förkortning har växt sej ofantligt stor och all heder till dem! Sen att vi oxå råkar vara tre är en ren händelse. Det är jävligt svårt att bli fyra eller två när vi råkar vara tre goda vänner som har samma intresse. När vi hittade på vårt lilla namn fanns ingensomhelst tanke att försöka kopiera. Vi tänkte helt enkelt bara ha ett samlingsnamn på oss därför att det tex skulle vara enklare att skapa tex en hemsida..
  Vi skapade detta hösten 2008 och det var först i samband med Dark Forest som förkortningen SHM blev så stor som den är idag. Visst var de stora redan förut men förkortningen var inte vedertagen. Och som synes har vi tagit bort vår.. (det finns säkert ett och annat ställe den finns kvar, men det kommer inga nya)

  Så om vi istället skulle återgå till vad denna bloggen handlar om – musik. Lyssna på låten – tyck vad ni vill. Bra som dåligt – allas smak är olika. Kom med konstruktiv kritik..Funkade kompressionen, för lång reverbtid, tröskelvärde, build -ups..ja vad fan vet jag.
  MEN, det är bra för hela Sverige att det finns många som sitter o kämpar i denna jungeln. Desto mer alla jobbar hårt o desto mer utlandet får upp ögonen för svensk musik kommer till sist alla vi som proddar att få det lättare. O Oskar, då kanske till o med du blir glad den dagen du ger dej in i jungeln.
  Kämpa på där ute.
  iTod

 11. iTod

  Skön text, skönt sätt att ta kritik, respekt!

  / F

 12. 15 Junior

  Ett bra exempel på konstruktiv kritik kommer här från Laidback Luke:

  iTod, Junior & J.J f. MissuM – Six Feet Under( Exclusive WMC mix 2010)

  I like the big room sound in here. Sounds nice and choppy and big, the
  way I like it! The volume is really good too! One thing I’m worried about
  is that it will be hard for people to mix it in. Maybe you should have a
  bit of a closed hat or a light kick in the intro on the beat to be able
  to mix it in better. Also, there are a few elements in the percussion that
  need some low cutting. You don’t want any bass in your minimal type
  percussion. Somehow the whole mix sounds very wobbly and it would
  maybe be a good idea to just take a few things out to open up the
  mix more. Also, I’m not sure if I’m liking this arrangement. I feel there
  are a bit too much breakdowns in there.

 13. 16 jason

  Låten är väl inte den bästa men den är ändå bra för att komma från ”amatörer”

  Melodin är ingen vinnare, vocalsen känns det nått skumt med, men potential finns det iaf.

  Ljudbilden är ganska soft 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: